La Junta

dimarts, 22 d’octubre del 2013

Conferència: "Que passa amb els avis quan els fills es separen?"




Divendres, 18 d’octubre a les 6 de la tarda, per Montserrat Roig, psicòloga de la Fundació AGI, especialista en infància.
Lloc: Seu de Sàlvia (Plaça Manén)

Torna el Club Creatiu de Sàlvia



Tornem a posar en marxa aquesta trobada per aquelles sòcies que volen desenvolupar una activitat creativa i bescanviar idees.
Aquest mes d’octubre ens trobarem al local de Sàlvia els divendres 11 i 25 de 5 a 8 de la tarda.
Recordeu que les interessades en participar en el projecte del "Coixí del cor", teniu cita els mateixos dies del Club Creatiu a la nostra seu.
Primera remesa de coixins per regalar.

Projecte "Coixins del cor"



EL COIXÍ DEL COR
Què és?
És un coixí que per la seva peculiar forma s’adapta perfectament sota el braç, això permet pal·liar el dolor i el malestar del postoperatori de les malaltes operades de cirurgia mamària. Ha estat avaluat i aprovat per cirurgians de mastectomies. Aquest coixí permet: protegir la cicatriu del braç, alleujar el dolor de l’edema, impedir que el braç s’infli, dormir damunt  del costat de la cicatriu...
És una manera de dir a aquestes dones que no es troben soles i que altres dones, encara que no les coneguin, pensen en les seves necessitats. Cada vegada són més i més joves, qui no te un familiar, una amiga, una coneguda.....
NO ES VEN, NO ES COMPRA, ES LLIURA DE MANERA TOTALMENT GRATUÏTA

Ara des de Sàlvia, associació de dones de Canet de Mar, volem engegar aquest projecte, juntament amb les dones del grup “El Caliu” de Pineda de Mar i estendre’l per tot el Maresme. Demanem col·laboració per tal de poder comprar materials necessaris per confeccionar el coixí en espera de que arribi el dia que podem dir: “No necessitem més coixins perquè la malaltia està eradicada”. 

        Materials que es necessiten:
Roba de cotó 100 %
Miraguà
Paper de Cel·lofana
Cinta rosa 

Proposta pel mes de novembre



Degut a l’èxit del taller de RESPIRACIÓ I RELAXACIÓ, tornarem a oferir-lo. 
Aquest curs serà els dijous de 7 a 8 de la tarda, a càrrec de l´Àngel Custodio.
Les interessades, preguem que es posin en contacte amb nosaltres per tal de poder formar un grup.